Van circulair slopen tot leverancier

Hergebruik en re-use

Pulles gaat een stap verder in duurzaamheid! Naast het feit dat Pulles een gemiddeld hergebruik- en recylingspercentage van 98% heeft op haar projecten, voeren wij een actief MVO beleid. Dit omvat onder andere (om)scholing, het zijn van een erkend leerbedrijf, inzet van scholieren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (social return), sponsoring, evenementen, lokale goede doelen enz..

 

Hoogwaardig hergebruik

Daarnaast heeft Pulles doelen gesteld ten aanzien van het streven naar het reduceren van haar CO2 uitstoot. Tevens is Pulles in staat om ruim 20 verschillende afvalstromen hoogwaardig te hergebruiken (Ladder van Lansink), waarbij alleen preventie en hoogwaardig hergebruik toegestaan zijn (als beste beoordeeld door de Universiteit van Utrecht).

 

Restwaarde bemiddeling

Hoogwaardig hergebruik is naast duurzaam, ook vaak kostenbesparend. Pulles heeft een enorm netwerk voor de afzet van nagenoeg alle vrijkomende materialen, onderdelen en installaties ongeacht de branche.

Of u een melkmachine, vul- en of productielijn in een fabriek, silo ‘s, heaters, tanks, installaties etc. heeft waar u zelf geen gebruik meer van maakt dan doen we u graag een goed bod.

 

Wilt u meer informatie over onze bedrijfsactiviteiten in circulariteit en de mogelijkheden hierin?  Neem dan contact met ons op 06 – 36 03 05 99 of stuur een e-mail naar info@pullesgrondensloopwerken.nl